ThrowMeApp: Gebruik je smartphone voor gooi fotografie

Published On 23 October, 2012 | By Ming |

Vertrouw jij je hand-oog-coördinatie genoeg om je Andraid smartphone in de lucht te gooien? Mocht het zo zijn, dan is de ThrowMeApp misschien wel wat voor jou. De ThrowMeApp is ontwikkeld door programmeur Anton Beitler, een student van de ‘Swiss Federal institute of Technology’.

Het enige wat je met de app hoeft te doen is je telefoon in de lucht te gooien. De app maakt verder de meeste beslissingen voor je. ThrowMeApp let op een aantal zaken als hij de foto maakt, zo rekent hij uit wanneer het hoogst mogelijke moment is en of de camera naar beneden is gericht. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is de app aan te zetten, de smartphone te gooien en daarna weer goed op te vangen.

De ThrowMeApp is gratis te downloaden in de Google Play Store

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *