Thug Life kids + de Paus zijn niet bang!

Published On 16 October, 2015 | By Freek Keesen |

De jeugd van tegenwoordig toch… Een veelgehoorde uitspraak. Wat 10 jaar geleden nog hartstikke onbeschoft lijkt, wordt vandaag vrolijk door kinderen uitgesproken. En dat is stiekem best wel tof!

Pas op: Bevat grof taalgebruik.

Potjandorie, die jeugd toch!

Natuurlijk is dit allemaal hartstikke fout en blablabla. Gezever over dat de jeugd verschrikkelijk is, is van alle tijden. – Het inspireerde zelfs één van Neerlandse grootste rap-/pop-groepen (de JVT). – Mij lijkt het slechts een kwestie van mode in de taal: Wat vandaag grof en hip is om te zeggen, is over tien jaar dat weer helemaal niet. Hoor je iemand nog ooit zeggen: “Wat is dat een jottem lekkertje!” of “Drommels, wat een loeder is dat!“?

Andere slang en swag

Nee, deze (Amerikaanse) kinderen hebben een andere slang (=taalgebruik) en swag (=een vervelend woord voor stijl of houding). Wellicht dat er toch wat aan het veranderen is in de houding van kinderen, want deze kids zijn scherp met hun reacties! De mensen met de camera in dit filmpje denken soms een kind voor lul te zetten, maar komen bedrogen uit; Ze laten niet met zich sollen, ze zijn Thug Life!

Thug Life!

Thug Life is bekend geworden doordat het getatoeëerd stond op Tupac Shakur’s borst. Oorspronkelijk was het een rapgroep onder leiding van Tupac. T.h.u.g. L.i.f.e. is een acroniem voor “The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody”, wat zoveel betekent als: “de haat die je geeft aan kleine kinderen verneukt iedereen”. Toepasselijk, niet?

Bekijk de Thug Life kids hieronder:

De paus is trouwens ook Thug Life!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *