Tinder the Movie

Published On 1 November, 2013 | By Sam |

We kunnen er niet meer omheen: Tinder is een echte hit! Met al meer dan 355.000 actieve gebruikers kunnen we wel stellen dat we met z’n alle masaal aan het digitale vleeskeuren zijn geslagen. Tijd om het Tinder succes in beeld te brengen.

Is de hele Tinder hype aan jou voorbij gegaan en heb je geen idee waar dit over gaat? Dan zal ik het nog even uitleggen. Tinder is een nieuwe super populaire app waarmee je via je mobiel dates kunt regelen. Via je Facebookaccount stel je in welke foto’s andere gebruikers van jou mogen zien, binnen welke straal je dates zich moet bevinden en of je in mannen of vrouwen geïnteresseerd bent.

Heb je alles ingevuld en ben je er mentaal helemaal klaar voor? Dan kan het Tinderen beginnen! Één voor één verschijnen er foto’s op je beeldscherm van random personen. Aan jou de keus wat je hiermee doet. Kies je voor links ‘Wegwezen!’ of voor rechts ‘Een blijvertje!’ Heb je een blijvertje gevonden en ziet dat zogenaamde blijvertje jou ook wel zitten, dan wordt het spannend want dan hebben we een match. Het chatten kan beginnen. Je begrijpt al dat deze app super verslavend is, want het is natuurlijk geweldig om een match te hebben! Niet voor niets dus dat er al zoveel actieve gebruikers zijn en er al duizenden dates, one night stands en vele andere verrassingen uit zijn ontstaan.

Gezien deze gigantische hype kon een film natuurlijk niet achterblijven. Een groep jonge Amerikanen heeft de stoute schoenen aangetrokken en zijn met een camera + script op pad gegaan om hun kijk op Tinder in elkaar te knutselen. Onder de noemer Tinder the Movie laten de Amerikanen hun hilarische kijk op het begin en het gevolg van de Tinder rage zien. Helaas gaat het hier nog om een fake trailer en is de film nog niet in de bioscoop te zien, maar wie weet als we met z’n allen massaal blijven door vleeskeuren dat Quentin Tarantino een film maken wel ziet zitten.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *