TK MAXX: De Primark met designer brands

Published On 30 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Gisteren (29 oktober) heeft een nieuwe winkel in Nederland zijn deuren geopend. Deze winkel heet TK MAXX. Het is een soort Primark, maar dan voor designer brands. 

TKMaxx

Erg leuk voor iedereen met een dure smaak, maar een dunne portemonnee. Over een week opent ook een vestiging in Rotterdam zijn deuren. Bij TK MAXX kun je terecht als je op zoek bent naar betaalbare fashion merken en designer mode. Over welke merken het precies gaan zal een bezoekje aan de winkel in Eindhoven of Rotterdam moeten uitwijzen. Het verschilt namelijk per keer.

In de winkel vind je kleding, woonspullen en spul voor de kids met tot wel 60% korting. Net als de Primark heeft de TK MAXX een ruim assortiment. Van kleding tot accessoires, en van spulletjes voor je huisdier tot beddengoed. Voor ieder wat wils lijkt.

Bekijk hieronder een filmpje over hoe TK MAXX aan zijn producten komt:


 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *