Toffe iPhone covers & sleeves

Published On 23 May, 2012 | By Sebastian |

De wereld van de iPhone covers is een overladen markt. Er zijn inmiddels zo enorm veel verschillende covers te koop, dat je goed je best moet doen wil je je onderscheiden met een hoesje voor je iPhone.

In mijn zoektocht naar een onderscheidende iPhone cover kwam ik er een aantal hele toffe tegen:

Pad & Quill

Deze op Moleskine notebooks gebaseerde iPhone cover is van Pad & Quill. De cover is gemaakt van leer om een berken houten frame. De cover biedt ook nog eens plaats aan je creditcards en pinpas, zodat je hem zeker niet op de tafel moet laten liggen als je je drankjes gaat afrekenen bij de bar.

Freitag

Freitag is vooral bekend van de tassen die ze maken. De hele tassenlijn van Freitag is gemaakt van gerecycled dekzeil. Freitag maakt echter ook laptophoezen, en sleeves voor de iPad & iPhone!

De sleeves van Freitag voor de iPhone hebben allen een handige drawcord waarmee je je telefoon zonder veel geklooi makkelijk uit de sleeve kunt halen.

 

I am nold

Zelf ben ik voor een cover gegaan die wat dichter van huis komt. I am nold is een mode label door moderontwerpster Natalie de Koning. Natalie maakt vanuit haar atelier in Utrecht, naast kleding en mode accessoires ook handgemaakte iPhone hoesjes. Alle producten van I am nold zijn gemaakt van gerecyclde producten en/of eco/fairtrade materialen. Zo ook de iPhone hoesjes. Elke hoes is dus uniek en bestaat uit hergebruikt leer.

De cover die mijn iPhone veilig houdt:

Als je een beetje je best doet zijn er erg leuke covers/sleeves voor je iPhone te vinden en is er ongetwijfeld op elke potje een dekseltje te vinden. Happy hunting!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Sebastian is blogger voor Toffedingen.com en schrijft graag over dingen die hem prikkelen. Dat zijn er een hoop want hij heeft een brede interesse. In het dagelijkse leven faciliteert hij trainingen, heeft een eigen mediabedrijf en in het weekend draait hij graag een plaatje (euh….mp3)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *