TomTom introduceert Baaadass Bill

Published On 26 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Sinds dat GoPro min of meer doorbrak met de action-cam, kunnen andere merken natuurlijk niet achterblijven. Vandaar dat TomTom een eigen action- cam introduceert: Bandit. Deze cam is voorzien van de nieuwste snufjes om je filmpje zo snel mogelijk met de wereld te kunnen delen.

tomtom baaadass bill

TomTom maakt dit wel op een heel eigenzinnige manier duidelijk. Namelijk met een geit. Baaadass Bill de geit filmt al jaren zijn avonturen, alleen is het hem nog nooit gelukt om deze te bewerken en online te zetten. Dat komt vanwege het feit dat hij geen vingers heeft maar hoeven, en daardoor zijn laptop op geen mogelijkheid kan besturen.

Maar Bandit heeft iets nieuws, je hoeft nu namelijk alleen nog maar met je telefoon te shaken om je vers geschoten video te uploaden! Iets voor jou?

TomTom lijkt ook een kleine uithaal te maken naar GoPro, in de scene waarin duidelijk wordt dat Bill de geit zijn filmpjes niet online kan zetten – simpelweg omdat hij een dier is. Uit frustratie veegt Bill zijn tafel leeg, waar – zo lijkt het – een GoPro action-cam op ligt.

Dat uploaden van zijn filmpjes komt Bill ook nog eens ten goede. In de laatste seconden van de spot is te zien dat hij met twee vrouwen en een man in de sauna zit. En die twee vrouwen bekijken zijn filmpjes. En wat vinden ze hem stoer!

Zo’n spotje overstijgt natuurlijk wel de mate van realisme, maar toegegeven, hij is grappig, en ik geloof de Bandit wel! (En Baaadass Bill natuurlijk)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *