Top 5 Kickstarter ‘tech’ projecten van dit moment!

Published On 11 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Heb je een briljant idee maar geen geld? Dan zet je je project op Kickstarter, zodat onbekenden over de hele wereld kunnen investeren in jouw unieke idee. Hieronder de vijf leukste, gekste, meest unieke Kickstarter projecten van dit moment.

#5 Phree – make the world your paper

Dit project brengt een hele nieuwe definitie van ‘schrijven’. Met deze ‘phree’ pen kun je namelijk op elk oppervlakte schrijven, wat dan uiteindelijk op je smartphone komt te staan. Vandaar ook de slogan make the world your paper. Met een doel van 100.000 dollar, zitten ze er nu al ruimschoots overheen. Er is al ruim 750.000 dollar geïnvesteerd in dit project!

kickstarter

#4 HidrateMe Smart Water Bottle

Voor alle gezonde levers een coole gadget om hun goede gedrag tegemoet te komen: een waterfles die aangeeft wanneer je moet drinken. Dat is afhankelijk van onder andere de laatste keer dat je gedronken hebt en de temperatuur om je heen. De fles staat in contact met je telefoon, via een app. De waterfles licht op als je weer wat moet drinken.

kickstarter

#3 SensorWake – Wake up happy with the smell based-alarm clock

Als je je favoriete nummer als wekker gebruikt, is dat de eerste drie keer lekker en daarna herinnert dat nummer je er alleen maar aan dat je op moet staan. Maar hoe zit dat met geuren? Wil jij wakker worden met de geur van verse croissantjes? of toch liever met de geur van geld? Dit project heeft al ruim 200% van zijn beoogde doel binnen.

kickstarter

#2 HUB+ for USB-C: Get your MacBook ports back

De nieuwste Macbooks hebben tegenwoordig alleen nog maar een Thunderbold ingang. Typisch voor Apple, dat wel, maar praktisch is het niet. Gelukkig is er een oplossing: de HUB+. Dit project kan voor €35.000 gelanceerd worden, maar heeft inmiddels al bijna €700.000 binnengehaald via kickstarter. Dat is bijna 200% van het beoogde doel!

kickstarter

#1 MIITO waterkoker

Dit nieuwe en futuristische apparaat moet de huidige waterkoker vervangen. Als je water opwarmt met de waterkoker, houd je haast altijd water over. Een probleem waarvoor  een aantal Duitse studenten de oplossing gevonden heeft: MIITO. Het project waarmee ze afstudeerde, zetten ze het nu door. Ze wilden een bedrag van €150.00 bij elkaar sparen, maar zitten al op €633.244!

kickstarter miito

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *