Top 5 out-of-the-box IJssmaken

Published On 15 October, 2015 | By Sabine Langhout |

De zomer heeft zich al een paar dagen goed laten zien, en gaat zich de komende maanden hopelijk nog vaak vertonen. Om tijdens deze minder warme dagen toch nog in die heerlijke zomerstemming te blijven, een top 5 van de meest bijzondere ijssmaken. Welke zou jij echt wel en echt niet willen proberen?

#5 Geboterde Popcorn IJs

Ga je graag een avondje naar de bioscoop? Mocht je popcorn te mainstream zijn, dan kun je altijd nog dit popcorn-ijs eten!

IJs 

 

#4 Sushi-IJs

Geen sushirijst, maar sushi-ijs tussen je zeewier.


#3 IJs met coquillessmaak

Een beetje alsof je de zee ruikt, maar dan proef je hem…. (ik zou deze niet willen proeven – het idee alleen al!)

 


#2 Jalapeño IJs 

Houd je van spicy? Verruil een zoete bol dan voor een hele hete.

 


#1 IJs van beenmerg

Hoe deze smaakt blijft voor mij een raadsel. Op de foto ziet het er niet onsmakelijk uit..

 

Wat is jouw favoriet?
Kies jij bij het bestellen van een ijsje – waar je uit 30 smaken kan kiezen – altijd veilig, of stap je nog wel eens uit je comfort-zone?

 

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *