Tosh.O over dronken toeristen in “Holland”

Published On 5 November, 2014 | By Freek Keesen |

Voor een klein kikkerlandje komen we vaak in de wereldwijde media terecht. Laatst was het weer zover in Tosh.O.

Dronken in de gracht

Oké, er waren dus een stol dronken mensen op een bootje in een gracht. Tosh introduceert het filmpje met: “Here is a movie from the Netherlands, Holland or where ever the hell Dutch people live.“. Toegegeven, de naam ‘Dutch’ kan erg verwarrend zijn en doet vermoeden dat we Duits zijn. Fuck no!

Gelukkig zijn we niet een héél erg trots volkje – Oké behalve dan het feit dat we 5-1 wonnen van Spanje, daar herinner ik me Spaanse vrienden nog maandelijks aan… – want veel weten ze niet in het buitenland over ons. Aan de andere kant: We hebben het hier wel over Tosh.O en het enige wat Amerikanen van andere landen weten is welke ze moeten bombarderen.

Holland? Amsterdam? Nope220px-Comedy_Central_Sweden.svg

Comedy Central Nederland plaatste het filmpje op hun Facebook-pagina met de tekst: Dronken toeristen in Amsterdam. Echter, een oplettende Facebookert merkte terecht op dat het Utrecht is; Er zijn geen grachten met terrassen er pal naast in Amsterdam. Mocht je Tosh eens tegenkomen, vertel hem dan maar: Je mag het landje gewoon The Netherlands noemen.

Hoe dan ook: Buitenlanders die praten over ons landje is grappig. Dus kijk het filmpje!

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *