Total: Het is helemaal géén kwestie!

Published On 8 November, 2014 | By Spotvogel |

Total geeft aan voor betere energie te gaan. Bijvoorbeeld hun uitstoot van broeikasgassen is met 20% gedaald. Inclusief infographic!

Het filmpje van Total geeft een duidelijk beeld. Een aantal hardwerkende Total-medewerkers vertellen: Het is geen kwestie van plaats. Het is geen kwestie van temperatuur. Het is geen kwestie van toewijding. Het is in feite zelfs helemaal géén kwestie! Energie kan beter.

total logo1Total is gevestigd in Frankrijk, maar is ondertussen een wereldwijde energieproducent en -leverancier. Onderhand zijn ze de een-na-grootste exploitant van zonne-energie. Tegenwoordig zijn er bijna 100.00 werkenemers van Total in totaal 130 landen. Het unieke aan Total is dat ze één van de weinigen zijn die in de gehele energiewaardeketen actief zijn. Ze zeggen zo een proactieve houding te kunnen aannemen om met verandering mee te gaan. Zo werken ze met olie, aardgas, zonne-energie en biomassa.

Total betere energie2

Als je doorklikt op het onderstaande filmpje, zul je zien dat Total een transparante houding aanneemt. Het laat de cijfers zien: Er worden geleidelijk aan meer vrouwen aangenomen; Er wordt voor 740.000 ton aan koolstofdioxide uitstoot bespaard en 93% van hun werknemers wordt meer dan het lokale minimumloon betaald.

Klik door op het filmpje om de infographic te bekijken:

toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *