Total Recal Trailer 2012

Published On 9 April, 2012 | By Ming |

De meesten van ons kennen Total Recall van regisseur Paul Verhoeven uit 1990 wel, met in de hoofdrol Arnold  “The Austrian Oak aka the Governator” Schwarzenegger. Mocht je deze klassieker nog niet hebben gezien, shame on you.

Wij kunnen dan ook niet wachten tot de remake van de originele film uit de 1990 op 9 augustus 2012 in de Nederlandse  bioscopen draait. Helaas zonder Arnold Schwarzenegger en onze eigen Paul Verhoeven maar wel met Colin Farrel, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Ethan Hawke en geregisseerd door Len Wiseman, bekend van onder andere de Underworld reeks.

Ook in de 2012 versie gaat de film over realiteit en geheugen. Welkom bij Rekall het bedrijf dat je dromen kan veranderen in echte herinneren. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) is dit de uitgeroepen kans om aan de werkelijkheid te ontsnappen, ondanks zijn prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Echte herinneringen als een super spion is misschien wel hetgeen wat hij nodig heeft, maar als de behandeling verkeerd gaat wordt Quaid een opgejaagde man.

 

Het wachtwoord voor het winnen van de kaarten voor The Escapehunt Experience is: OMGWTFFREEME. Mail het wachtwoord naar [email protected] en wie weet ben jij binnenkort zelf raadsels aan het kraken.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *