Treetop – Ben je een matras of een trampoline?

Published On 4 October, 2013 | By Spotvogel |

Nadenken over de toekomst, je moet het niet te vaak doen. Leven in het nu is vaak veel leuker. Toch is het zeker een goed idee om op z’n tijd eens stil te staan bij later. Welke kant wil je op gaan? Hoe ga je het financieel allemaal regelen? Je kent ze wel, de vragen waar je vooral een keertje niet impulsief mee om moet gaan!

Het houdt ons allemaal bezig maar vaak hebben we er maar weinig kaas van gegeten. Ons pensioen. Ons potje voor later. Of gewoon geld met geld maken. Slim investeren, beleggen of toch voor sparen gaan? Zeker in een tijd als deze is het verstandig goed naar de mogelijkheden te kijken. Kansen genoeg, maar je moet ze wel weten te vinden.

Dus wat ben jij, een matras of een trampoline wanneer het om beleggen gaat?

Treetop – Matras of trampoline

TreeTop stelt twee fondsen die het promoot open voor alle beleggers.

In september 2013 heeft Treetop de strategie aangepast en twee beleggingsfondsen op de markt gebracht voor een groter publiek. Via het TreeTop Online-platform kunnen alle beleggers die op de beurs willen beleggen voortaan hun voordeel doen met de expertise van TreeTop Asset Management. En dat al vanaf 250 euro! Voor meer informatie kun je altijd een kijkje op de Treetop website nemen!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *