Tweede trailer The Hangover Part III – Dat wordt genieten!

Published On 12 April, 2013 | By Tom |

Als er een film is waar ik alvast echt naar uitkijk dan is het wel het derde deel van The Hangover. Het spetterende slot. Dat is althans wat de makers ons doen geloven. Hierna is het echt over. Het wordt dus nog eenmaal knallen voor voor Alan, Stu en Phil. En voor ons genieten van alles dat fout kan gaan.

This time, there’s no wedding. No bachelor party. What could go wrong, right? But when the Wolfpack hits the road, all bets are off.

The Hangover Part III – 2nd Official Trailer

Ben jij net zo enthousiast geworden van deze tweede trailer als ik? Dan wordt het aftellen naar 30 mei! Vanaf dan draait The Hangover Part III namelijk in de Nederlandse bioscopen.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *