UNIQLO Undercover Fall/Winter 2012

Published On 1 August, 2012 | By Ming |

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met UNIQLO is alweer een aantal maanden geleden en ik was meteen een fan. Het was in Shanghai dat mijn broertje ineens helemaal blij werd nadat hij op internet zag dat er een UNIQLO flagship store aanwezig was in deze geweldige stad.

UNIQLO Shanghai

Zonder Google Maps, waar we normaal gesproken veelvuldig gebruik van maken als we weer een keer de weg niet weten, is het in zo’n miljoenenstad toch best lastig om iets te vinden. Na een kleine 40 minuten zoeken, kwamen we dan ook aan bij de enorme UNIQLO winkel. Eenmaal binnen keken we onze ogen uit, wat een enorme winkel met een enorme collectie aan kleding. En wat helemaal opviel was de prijs! Qua prijzen ligt het erg in de buurt van de H&M en de Zara. Maar de collectie wat mij betreft net iets toffer. Een bijkomend voordeel is ook dat je niet 20 mensen ziet met dezelfde shirt of broek als je in Nederland in de stad loopt. Maar goed, ik dwaal af. Eigenlijk wilde ik jullie dus vertellen over de UNIQLO Undercover ‘UU’ herfst en wintercollectie. Daar gaan we dan;)

UNIQLO

Voor wie UNIQLO niet kent, is UNIQLO een soort van H&M/Zara maar dan uit Japan. Ze maken casual kleding voor mannen en vrouwen. Zelf verwoorden ze het als volgt: UNIQLO is a new Japanese company that ensures it provides casual clothes for all kinds of people. Op dit moment hebben ze winkels in China, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Korea, Maleisie, de Filipijnen, Rusland, Singapore, Thailand, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Undercover

Jun Takahashi is de Japanse designer achter de cult label Undercover. Jun Takahashi is al 15 jaar bezig om zijn eigen visie op mannenkleding te ontwikkelen. Hij begon met een kleine winkel samen met NIGO maar is nu een internationaal gewaardeerde fashiondesigner.

UNIQLO x Undercover

De UNIQLO Undercover ‘UU’ herfst/winter collectie 2012 is de laatste collectie dat is ontstaan uit de samenwerking tussen deze twee Japanse merken. De nieuwe collectie bestaat uit Undercover kleuren, materialen en stijlen. Maar laat mij je vooral niet ophouden met slappe teksten om de lookbook te bekijken van deze toffe samenwerking.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *