Urban Outlaw [Magnus Walker]: Porsche Porno

Published On 23 October, 2012 | By Ming |

Magnus Walker is een Porsche fan, niet de Cayenne of een andere nieuw-geld-patser-bak maar de oer-Porsche; de 911. De Porsche obsessieve Walker verdiende zijn eerste miljoenen door zijn kledinglijn “Serious”, hierdoor kon hij een indrukwekkende collectie van de Porsche 911 opbouwen. Hij heeft er namelijk uit elk jaar een.

Anders dan andere verzamelaars die hun auto’s in een showroom zetten en daarna nooit meer iets mee doen, rijdt Walker (hard) in zijn auto’s en onderhoud hij daarnaast ook zijn indrukwekkende collectie.

Nadat je dit verhaal hebt gelezen kan het raar zijn als je hem voor het eerst ziet in de 30 minuten durende documentaire. Willen weten waar ik het over heb? Kijk zelf maar.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *