Utrecht doe je op de fiets

Published On 14 May, 2014 | By Pim |

De fiets en Utrecht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een fiets is dan ook reuze handig; je staat nooit zonder brandstof, kunt ermee door rood, jan en alleman kan achterop, je kunt altijd en overal parkeren en de tweewieler is verreweg het snelste vervoersmiddel in de binnenstad.

Als fietser ben je onderdeel van de stad. Massa’s mensen wemelen dagelijks door straatjes, hoekjes en brede fietspaden naar hun plek van bestemming. Nergens in Europa wordt zoveel gefietst als in Nederland. De OV-fiets wordt steeds populairder en er zijn nog  nooit zoveel fietsroutes en fietsknooppunten geweest. Waar we als klein land groot in kunnen zijn.

Kunstenaar Morten Koldby heeft dit fenomeen op fascinerende wijze in beeld gebracht. In Cycling Utrecht versmelt het historische hart van de stad zich met de schoonheid van het fietsen. Betoverend mooi.

http://youtu.be/bHxiPdkRUOA

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik waardeer en bewonder de mens, fijne muziek, prettige feestjes en een goed verhaal. En vanaf deze plek bedien ik jullie met fijne woordspinsels over bijzonder sappige, grappige, hippe, inspirerende, actuele, maar hoofdzakelijk zeer toffe dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *