Van liefde naar bingo in 873 foto’s

Published On 24 May, 2012 | By Ming |

AlmapBBDO maakte voor Getty Images een fantastisch korte film genaamd “From Love to Bingo in 873 images”. Zoals de naam het al zegt laat het filmpje in 873 beelden met 15 beelden per seconde een verhaal zien van liefde naar bingo. Niet zo heel bijzonder zou je denken. Maar had ik al verteld dat het ging om Getty stock foto’s? Het team van AlmapBBDO heeft in 6 maanden tijd door 5000 Getty stock foto’s moeten zoeken om deze film te maken van 1 minuut. Alle foto’s komen daadwerkelijk van Getty Images, het enige wat eraan is veranderd, zijn formaten en rotaties om deze non stop filmpje te maken. Kan jij alle 873 foto’s onthouden die in dit filmpje voorbijkomen?

Getty Images

Getty Images is een toonaangevende leverancier van digitale media, ze leveren bijvoorbeeld royalty free-stockfoto’s, redactionele beelden, video’s, muziek en multimedia waardoor wereldwijd een verhaal kan worden verteld met beelden. Voor meer info over Getty Images kan je bekijken op de Getty Images website.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *