Vans Era Outdoor CA

Published On 22 October, 2012 | By Ming |

Speciaal voor de koude natte dagen heeft Vans een nieuwe Outdoor editie uitgebracht, de Vans CA Era “Outdoor” Pack. De Vans Era Outdoor is verkrijgbaar in drie verschillende herfstige kleuren, dennengroen, mahonierood en zwart vergezeld met een witte rubberen zool.

Vans Era Outdoor CA Dennengroen

Vans Era Outdoor CA Zwart

Vans Era Outdoor CA Mahonierood

Vans Era CA

Het ontwerp is gebaseerd op de klassieke Vans Era CA, het verschil zit hem in het materiaal, kleur en motief van de zool. Zo gebruiken ze voor de “outdoor” editie een “micro wave texturen suède” met een waterafstotende laag waardoor je zelf bij ons natte weer je voeten droog houdt.

De eyelets van de Vans Era Outdoor CA zijn van metaal met daar doorheen speciale wandelschoenen veters. De veters zijn in de kleur van de binnenkant van de schoen en niet wit om de look wat meer ingetogen te houden. De witte rubberen zool zorgt voor het contrast dat je van vans mag verwachten.

Met de zool hebben ze ook rekening gehouden met nat en glad weer. Zo hebben ze het motief van de zool binnenstebuiten gedraaid om zo meer grip te krijgen.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *