Vergeten nummers luisteren met Forgotify

Published On 31 January, 2014 | By Maartje |

We hebben natuurlijk allemaal onze favoriete muziek waar we regelmatig naar luisteren. Bijvoorbeeld via de populaire dienst Spotify. Maar soms kan de inspiratie een beetje ontbreken. Daarom is er nu Forgotify:  een dienst die alle nummers die nog nooit zijn afgespeeld op Spotify aan jou voorstelt.

Er is oneindig veel muziek verkrijgbaar. Spotify biedt hiervan zo’n 20 miljoen nummers aan. Vier miljoen nummers zijn hiervan nog nooit afgespeeld. Dat vonden de bedenkers van Forgotify erg jammer en zij kwamen daarom met deze dienst.

Forgotify is een dienst die nummers opzoekt die nog nooit zijn afgespeeld op Spotify. Deze ‘vergeten’ nummers worden aan je voorgesteld en jij kunt er vervolgens naar luisteren. Ik heb een paar nummers geluisterd via Forgotify en van veel nummers begrijp ik dat ze nog nooit zijn afgespeeld. Maar er komen ook zeker leuke nummers voorbij! Zo heb ik al een aantal nummer ontdekt die ik zeker via Spotify vaker ga luisteren.

Ook benieuwd geworden? Luister hier naar Forgotify!

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *