Vijf fijne albums voor de koude winterdagen

Published On 18 December, 2013 | By Pascal |

Nog maar 3 dagen hard werken tot je welverdiende vakantie (als je geluk hebt). Hoewel het er buiten nog niet echt naar uitziet dat het snel wi(n)t(er) gaat worden, voelen we ons toch allemaal alweer een beetje wintersip. Omdat muziek een geweldig middel is om je snel beter te voelen, vind je hieronder vijf fijne albums voor de koude winterdagen. Nog meer nieuwe muziek nodig? Zorg dan dat je de playlists van ToffeDingen volgt!

beyonce-new-albumBeyoncé – Beyoncé

Afgelopen vrijdag verraste deze wereldster vriend en vijand met een compleet nieuw (visueel) album. Uniek en zeker riskant te noemen. Nu, een week later, zijn er al 600.000 kopieën verkocht en zal ze met haar album alle charts gaan beheersen. Het mysterieuze nummer Hauntedhet heerlijk dansbare Blow en het vrolijke XO maken dit album tot een absolute topper. Beyoncé is nu nog alleen via iTunes te verkrijgen, maar ligt vanaf vrijdag overal in de winkel.

Bastille_All_This_Bad_BloodBastille – All This Bad Blood

‘Eh-eh-o eh-o’ is misschien wel het meest herkenbare stukje lyrics van de afgelopen jaren. De megahit Pompeii was niet van de radio af te krijgen. Ik heb het over de Britse rockband Bastille. De Londense groep heeft nu ook eindelijk een vervolg op hun debuutalbum afgeleverd en deze is er een om te onthouden (en vooral veel te luisteren!). Hoewel het eigenlijk gaat om een extended versie van Bad Blood, levert All This Bad Blood met nieuwe nummers als Of The Night, Skulls en Poet genoeg hits af.

SBWDeluxe_WebRobbie Williams – Swings Both Ways

Ik zal er geen geheim van maken: ik heb niets met kerstalbums. Om je toch nog wel in de juiste sfeer te krijgen, raad ik je zeker aan het nieuwe album van Robbie Williams te gaan luisteren. Hoewel niet elk album even sterk is van de Engelse zanger, laat hij met zijn nieuwe album Swings Both Ways  horen dat hij het nog steeds in huis heeft om een groot artiest te zijn. Vooral het romantische Dream A Little Dream (met Lily Allen) en radiohit Go Gentle horen in je playlist thuis.

3250888Rigby – Island On Mainland

Wie zul je misschien denken? In dit lijstje van grootheden mag het ook niet ontbreken aan muziek van eigen bodem. Je kent Rigby misschien nog van hun hit(je) One Song. Deze en nog acht andere nummers zijn in een nieuw jasje gestoken op het nieuwe album Island On Mainland. Ook kent het album drie nieuwe nummers, waarvan Only Got My Heart en We Haven’t Lost (Just Not Yet Won) weleens hoog kunnen gaan scoren. Eens kijken wat dit nieuwe album gaat doen.

LORDE-PURE-HEROINELorde – Pure Heroine

Hartstikke jong is ze nog, maar ook nog eens hartstikke getalenteerd. De 17-jarige Lorde is ongekend populair. De wereldhit Royals domineert al maanden de internationale hitlijsten en is het meest gecoverde nummer van 2013. Onlangs verscheen het debuutalbum Pure Heroine. Met potentiële hits als Buzzcut Season, Tennis Court en A World Alone kom je ook met dit album de winter wel door.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

'Never a dull moment. De wereld gaat te snel om stil te blijven staan. Ik ben een allesdoener, ambitieus en een echte strever. Ik drink de thee slap, de drank sterk. Ik verdien mijn centen in een kasteel en ben een slechte spaarder. Mijn gelukmakers? Zwart-wit foto's en singer-songwriters.'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *