Vol verwachting klopt ons hart

Published On 5 December, 2013 | By Sam |

Schermafbeelding 2013-12-05 om 11.11.37

Nou en of ons hart vanavond zal kloppen. 5 december, vanavond rijdt Sinterklaas en zijn pieten weer het hele land door om iedereen die lief is geweest te voorzien van de vetste cadeautjes. Maar naast dat ons hartje daar flink van tekeer gaat, zal er vanavond een flinke storm door het land razen.

Als we het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut mogen geloven blijft het vandaag en morgen een behoorlijke winderige dag. We zullen de wint dus behoorlijk door de bomen horen waaien. Het  is zelfs zo dat het KMNI Code geel geeft. Met windstoten van meer dan 100-120 km per uur is het dus oppassen geblazen. 

Ook de ANWB waarschuwt weggebruikers. Zo worden rond 15.00 de eerste files al verwacht en zal de file piek rond 17.00 liggen.

Vier jij vanavond ook pakjesavond en moet je nog de weg op, rij dan extra voorzichtig en neem de tijd. Je cadeautjes wachten echt wel!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *