People’s Car Project Volkswagen Hover Car

Published On 9 May, 2012 | By Ming |

De Volkswagen Hover Car is een concept dat voortkomt uit de ‘People’s Car Project’, een project waarbij Volkswagen in 2011 het Chinese publiek vroeg om hun eigen visie te geven over de Volkswagen auto van de toekomst.

Idee Volkswagen Hover Car

Het crowd-sourcing initiatief heeft in totaal 33 miljoen website bezoekers opgeleverd die gezamenlijk 119.000 ideeën hebben ingestuurd. Een van die ideeën is een hovercraft die gebruik maakt van elektromagnetische zweefkracht.

Flexibele voertuig

Het schijfvormige voertuig biedt plaats aan 2 personen en wordt bestuurd door een joystick waardoor het voertuig enorm flexibel is. Het voertuig kan daarom zowel van naar achter naar voor bewegen als van links naar rechts, hij kan zelfs om zijn as draaien.

Volkswagen bedankt bedenkster

“People’s Car Project” gebruikster Dark520, Wang Jia in het echte leven werd door Volkswagen op een hele bijzondere manier bedankt. Hoe dat is gebeurd kan je in onderstaande video’s bekijken.

Volkswagen Hover Car in actie

Wang Jia verrast door Volkswagen

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *