Volvo reality series: Mapei en haar angst voor paarden

Published On 29 October, 2015 | By Spotvogel |

Je kunt beter in een Volvo rijden dan op een paard! Dat leren we in de nieuwste reality serie van Volvo, waar we 10 dagen geleden ook al over schreven. Op een paard rijden is namelijk doodeng. En gervaarlijk…. vooral als je erop moet gaan staan van je regisseur.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 17.32.57

In aflevering 7 van de Road soap zie je hoe Mapei – onder andere bekend van haar succesvolle single Don’t Wait – en haar band de wereld over reizen om een videoclip te schieten.

Ze zijn op pad met Jens en zijn Volvo en trekken van plaats naar plaats om daar delen voor de nieuwe videoclip van Mapei op te nemen. In deze aflevering willen ze Mapei op een paard laten staan voor in haar videoclip. Mapei heeft t niet zo op paarden en het verhaal dat Jens, de vrachtwagen chauffeur, een keer een ongeluk heeft gehad met paardrijden en als gevolg daarvan 3 operaties moest ondergaan maakt het voor Mapei niet makkelijk haar angst te overwinnen.

Ze wordt niet zomaar in het diepe gegooid en krijgt eerst les van de wereldkampioene Voltige. Volwattes? Voltige! Gymnastiek op een paard. Juistem, je kunt er zelfs wereldkampioen in zijn.

Ben je benieuwd of het Mapei lukt haar angst voor paarden te overwinnen? Bekijk dan aflevering 7 hieronder:

Ben je benieuwd naar de rest van de avonturen van Mapei? Afevering 8, de laatste, is hier te zien:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *