Voor € 9,- jouw bericht op borsten met Tittygram

Published On 27 October, 2015 | By Freek Keesen |

Nog op zoek naar de beste manier om je vriendin te zeggen dat het je spijt van die seksistische opmerking die je laatst maakte, omdat je nou eenmaal gezellig met je vrienden was? Stuur haar een bericht via Tittygram!

Dat is natuurlijk geen goed idee, maar het geeft maar even aan dat Tittygram niet in de smaak valt bij iedereen en dat kan ik best begrijpen. Toch, als cadeau voor een goede vriend, makker, maat of homie is dit wel geniaal. De service wordt geleverd door een Russisch bedrijf (met Russische borsten). Hoe kan het ook anders, niet?

Our boobs. Your message

tittygramTittygram.com werkt vrij gemakkelijk. “Our boobs. Your message” is de slogan. Je kan een boodschap van maximaal 35 tekens opgeven en een model dat werkt bij Tittygram schrijft het op haar borsten. Binnen één uur zou de foto – waarop tevens geen tepels of gezicht te zien zijn – bij je binnen in de mail moeten zijn. Perfect dus voor de vergeetachtige vriend die nog net op het laatste moment iets – toch stiekem wel heel tofs – wilt geven!

Dat kost 9,95 Amerikaanse dollar, ofwel 9 euro. Als je het echt goed wilt doen kan je voor 29,95 dollar een foto zonder Tittygram watermerk krijgen in hoge resolutie. Dan duurt het echt wel één dag.

Seksisme? Traditie?

Bij zo’n onderneming denken we al gauw aan vieze pooiers die toch weer wat slims hebben gevonden. Dat is ook wel een beetje zo. Oprichter Vladimir Gritsenko wil niks weten van seksisme. Het schrijven van berichten op borsten is immers goede Russische traditie (wat nog niks wegneemt van de claim over seksisme, maar goed…).

Om toch iets van een good-guy imago af te geven, gaat 2 procent van de inkomen naar de Breast Cancer Research Foundation. Het model verdient 150 roebel, ofwel € 2,70, per foto. Een simpele som – € 9 – € 2,70 – € 0,18 (= 2%) – vertelt ons dat Vladimir er een goed zakcentje mee gaat verdienen!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published.