Voordat je gaat Tinderen: Check Lulu, meiden!

Published On 6 March, 2014 | By Stephanie |

Naast Grinder en Tinder biedt de wondere wereld der datingapps een aantal andere opties. Een van de wat mij betreft meest stralende sterren aan het firmament der dating-apps is Lulu, een om onbegrijpelijke redenen in Nederland weinig gebruikte app voor en door vrouwen.

Al eerder werd op toffedingen.com en honderden andere sites een blogje of wat volgeschreven over Tinder, de razendpopulaire dating-app waar menig vriend of vriendin momenteel de vruchtbare vruchten van plukt. Saaie kroegbezoeken en feestjes worden rap opgeleukt door hete Tinderboys uit te nodigen en als je wil is er elke week weer een party in je pants. Of de app ook langdurige relaties  oplevert is mij een raadsel en de eerste Nederlandse Tinderbaby moet nog geboren worden, maar Spass is het allemaal wel.

Om de kansen van dames op zoek naar een steady relatie met hond, baby’s en appartementje in de Pijp wat te verhogen bedachten twee Canadese dames Lulu. De app is er niet zozeer op gericht om hete mannen te ontmoeten, maar heeft eigenlijk een hele simpele functie: het stelt vrouwen in staat om hun mannelijke FacebookFreunden anoniem te raten en te reviewen met een cijfer en jolige hashtags als #SleepsInTheWetSpot, #MicroPenis en #CrayCray. Eigenlijk is het dus gewoon een middagje random theeleuten met je vriendinnen, maar dan online.

In Brazilië heeft een rechtenstudent die zich in zijn privacy, eer en goede naam aangetast voelde met succes een zaak aangespannen tegen Lulu en Brazilië besloot vervolgens de app te blokkeren. In reactie daarop besloten de dames achter Lulu het vanaf heden mogelijk te maken voor mannen om hun profiel te laten verwijderen (gaap).

Meiden van Holland, download de app en breng wat sappigheid in de soms wat gezapige (online) datingwereld. Helaas heb ik aan de info op de app zelf weinig toe te voegen, maar ik kan niet wachten om mee te genieten van alle ins en outs en de penisgrootte van jullie nieuwe veroveringen. 

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mijn naam is Stephanie. Notoire langstudeerder, nieuwsjunkie en politiek beest. Daarnaast verslind ik alles op het gebied van Beyoncé, Miley Cyrus, sport en gadgets en besteed ik dagelijks luttele uurtjes op de bekende sog-sites. Je kunt me altijd wakker maken voor een BigMac, de nieuwe CD van Miguel of een fijn dansje op een evenzo fijn feestje. Ik probeer jullie vanaf nu minimaal wekelijks te voorzien van sappige stukjes over de Tofste Dingen op dees’ Aard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *