Wally: De iPhone portemonnee

Published On 11 February, 2013 | By Ming |

We doen tegenwoordig steeds meer dingen digitaal, als we ‘s ochtends het nieuws willen lezen pakken we al snel onze laptop of tablet erbij. Als we wat op willen zoeken, doen we dat niet meer met een woordenboek of encyclopedie. Zelfs als we betalen in een winkel, hoeven we dat niet meer te doen met muntgeld of briefgeld want dat doen we steeds vaker met een pinpas. Het formaat van de portemonnee gaat met dezelfde trend mee waardoor het formaat steeds kleiner word. Want hoeveel neem je nu eigenlijk mee in je portemonnee?

Je telefoon neem je overal mee naartoe, dus waarom zou je dat niet gewoon combineren met een portemonnee? Nou ja, je denkt nu waarschijnlijk: “joh, dat bestaat toch allang”? Dat klopt, het idee van een portemonnee combineren met de case van je iPhone bestaat inderdaad al. Maar toch is er geen uitvoering die ervoor zorgt dat je je telefoon nog fatsoenlijk kunt vasthouden of ervoor zorgt dat je iPhone geen baksteen word, laten we het niet eens over cases hebben die helemaal niet de stijl hebben die we ons wensen.

Distilunion komt met Wally, een iPhone portemonnee die alle bovenstaande ergernissen wegnemen aan een portemonnee case. Maar eigenlijk kan je de Wally niet een case noemen, de leren portemonnee klik je namelijk niet aan je iPhone zoals een traditionele case maar plak je als het ware aan de achterkant van je iPhone door middel van microsuction. Groot voordeel hiervan is, dat de Wally geen sporen achterlaat als je het van je iPhone verwijderd. Een nadeel die we zien is dat je iPhone alleen aan de achterkant wordt beschermd, maar gelukkig kan je de Wally ook bevestigen aan je bestaande iPhone case (mits het een egale gladde oppervlakte heeft).

De Wally wordt gemaakt in de USA met premium Italiaans leer en je kan er zo’n drie kaarten in kwijt. In mijn geval dus mijn ov chipkaart, bankpas en rijbewijs. Ideaal dus!

Heb je interesse in de Wally van Distilunion? Ga dan naar de Kickstarter pagina van Wally en pledge minimaal 40 dollar.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *