All You Want For Christmas | De Toffe-verlanglijst 2013

Published On 10 December, 2013 | By Pascal |

Kerstbomen zijn de paddenstoelen van december; binnen no-time vind je ze nu overal. Dat betekent natuurlijk maar een ding: kerst komt er aan! Met de kerst komt er, naast alle warmte en gezelligheid, één groot probleem naar voren: wat moet er op het verlanglijstje? Skip dit jaar de keuzestress met deze Toffe-verlanglijst voor 2013. 

Holiday Cookie Sweater

Topshop knitted quilted poly-blend $84.jpg

Wie op deze trui het meeste commentaar heeft, wilt hem het liefst morgen al in huis hebben. De Christmas sweater is weer helemaal in anno 2013 (14 december is zelfs uitgeroepen tot kersttrui-feestdag)! Misschien niet een geslaagde outfit voor het kerstdiner bij je schoonouders, maar wel onmisbaar op de bank op kerstavond.

Despicable Me 2

Despicable-me-2-minion-hitman

Alleen een sexy kersttrui is helaas niet genoeg om echt indruk op vrienden en familie te maken. Wie passen er beter bij je epische kerstavond dan de ondeugende minions? In Despicable Me 2 gaan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde op onderzoek uit om te ontdekken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad.

Sonos Play : 1

play1-bridge.front

Na de hilarische kerstfilm bij je ouders is het weer tijd om naar huis te gaan. Voor het slapen gaan wil je nog wel wat muziek luisteren om bij te komen van al het lekkere eten. Met de Sonos-collectie is je (studenten)kamer of appartement ultra muzikaal. Met de speciale app speel je al je muziek draadloos af vanaf je smartphone of tablet. De ultieme uitbuikluxe dus.

Kobo Mini

kobo-mini-1

Tussen al het familiebezoek door, is het ook belangrijk om jezelf terug te trekken voor wat ontspanning. Een goede manier hiervoor is het lezen van een goed boek. De Kobo Mini is de kleinste en lichtste e-reader ter wereld. Doordat die zo klein is, is hij ook verrassend betaalbaar (€ 79,95). De reader is voorzien van een niet-glanzend E Ink-touchscreen en heeft daarnaast ook WiFi aan boord.

TomTom Multi-Sport

P1030544-580-90

Tja…aan al het gefeest komt ook weer een einde. Vol verbazing kijk je naar de getallen op de weegschaal. Oh jee, tijd om te sporten! Al je hardloop-, zwem – of fietsprestaties worden gemakkelijk bijgehouden met de TomTom Multi-Sport. Het slimme horloge is slank, past om elke pols en laat je in één oogopslag zien wat je sportieve resultaten zijn.

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

'Never a dull moment. De wereld gaat te snel om stil te blijven staan. Ik ben een allesdoener, ambitieus en een echte strever. Ik drink de thee slap, de drank sterk. Ik verdien mijn centen in een kasteel en ben een slechte spaarder. Mijn gelukmakers? Zwart-wit foto's en singer-songwriters.'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *