Wasje draaien

Published On 11 March, 2014 | By Pim |

Kussen met een volslagen vreemde, wie droomt daar niet van? Sla Second love, Tinder, Grinder, 3nder en Bang with friends maar over. We beginnen tegenwoordig met een kus in plaats van een beroerde openingszin.

Want hoe leer je elkaar beter kennen dan even wat speeksel uit te wisselen. Lange kussen, zoete kussen, korte halen, brede slagen, sabbelen, schuiven en plagen. Iedereen heeft zo zijn eigen aanpak. Maar waarom zoenen we niet met een volslagen onbekende? Het zou perfect passen in het weer van de afgelopen dagen. Breekt ook zo lekker het ijs. Een goede zoen zegt immers veel over de ander.

In onderstaande video werden twintig compleet vreemden van elkaar gevraagd met elkaar te zoenen. Laat je verbazen. Het hoeft allemaal niet zo ongemakkelijk te zijn.

Meedoen?

Ja? De Social Club (BNN) organiseert vanmiddag een kissfest. De locatie volgt nog. Houd daarvoor hun Facebookpage in de gaten. Spoel goed je mond, wel zo fris. En laat ons even weten hoe het was.

5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik waardeer en bewonder de mens, fijne muziek, prettige feestjes en een goed verhaal. En vanaf deze plek bedien ik jullie met fijne woordspinsels over bijzonder sappige, grappige, hippe, inspirerende, actuele, maar hoofdzakelijk zeer toffe dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *