Wat is jouw verhaal? #wheninlondon

Published On 20 December, 2013 | By Spotvogel |

Londen, een wereldstad waar je gewoon geweest moet zijn! Zo dicht bij huis, maar toch zo anders. Een stad die bruist van de energie en veelzijdig is in alle aspecten. Kunst en cultuur, shoppen tot je niet meer kan of je laten verrassen door een fantastische musical. Het kan er allemaal. De Eurostar maakt de stad helemaal toegankelijk voor al haar bezoekers. In no time sta je in het hart van de stad. Ideaal dus om de stad bijvoorbeeld rond de feestdagen te ontdekken. Wat is jouw verhaal? #wheninlondon

Elke reis die je maakt vertelt een verhaal. Je ontdekt nieuwe plekken, ontmoet nieuwe personages en beleeft vaak de mooiste avonturen. Niemand kan dan ook beter het verhaal van een stad laten zien dan de bezoeker van de stad zelf.

Jouw Londen-verhaal

Het is daarom dat Eurostar – toch wel een unieke plaats innemend door de directe verbinding tussen de UK en het vaste land van Europa – een groep kunstenaars, fotografen en bloggers op pad heeft gestuurd om elk op zoek te gaan naar hun eigen verhaal van Londen. Een verhaal dat alleen maar ontdekt kan worden wanneer je je in deze fantastische stad bevindt.

Mijn tip: Londen ontdekken tussen Kerst en Oud & Nieuw is werkelijk fantastisch! Het is een drukke periode, maar de ervaring zal onvergetelijk zijn.

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *