hits op je geboortdag

Welk nummer stond op #1 op mijn geboortedag?

Published On 6 October, 2015 | By Freek Keesen |

Het is onontkomelijk. Op een dag schiet je uit je stoel en vraag je jezelf af welk liedje op nummer 1 in de hitlijsten stond op de dag dat je geboren bent. Gelukkig is er eindelijk een antwoord!

Oké, ik denk niet dat iemand dat probleem ooit gehad heeft. Maar toch, iemand moet het zich hebben afgevraagd, want de website geboortedaghit.nl geeft antwoord op juist die vraag. Wil jij weten welk nummer vervelend vaak op de radio speelde toen jij eruit gepoept werd? Ga naar de site en tik je geboortedatum in na de domeinnaam in de vorm: DDMMJJJJ. Bijvoorbeeld mijn song uit 27 december 1989 is te horen op http://www.geboortedaghit.nl/27121989.

Misschien is je zus wel zo hyperactief omdat Eye of the Tiger net tijdens de geboorte aanstond. Of misschien is je beste vriend wel zo vreemd uitgegroeid, omdat Paul de Leeuw de hele tijd door de baarmoeder klonk. Het is in ieder geval tof dat iemand het allemaal gearchiveerd heeft!

Welk liedje stond op nummer 1 op de geboortedag van…

Katja Schuurman

Zou Katja zo sexy zijn (en haar carrière voornamelijk berusten op dat feit), omdat tijdens haar geboorte Voulez-vous coucher avec moi klonk?

Ali B

Zong Anita Meyer Why, tell me why omdat Ali B geboren werd?

Marco Borsato

Is Marco nog volledig uitgegroeid, omdat er No milk today was?

Justin Bieber

Op 1 maart 1994 werd de wereld verrijkt met het muzikale talent JB. Zou hij het hebben van… Paul de Leeuw – Ik wil niet dat je liegt?

Check nu jouw geboortedag en deel het gelijk via Facebook of Twitter!

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek