Willem de mammoet gaat met zijn tijd mee

Published On 14 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Verzekeringsvergelijker HoyHoy ruilt de bekende luiaard in haar nieuwe campagne in voor een heuse mammoet, Willem de mammoet. Geen gehang meer, maar gestampvoet. 

willem de mammoet hoyhoy

In het nieuwe campagne filmpje wordt duidelijk gemaakt dat Willem de mammoet met zijn tijd mee gaat. Eigenslijk staat de mammoet voor een hele oude geschiedenis, een beest dat nog lang voor ons uitgestorven is. Maar HoyHoy draait dat om. Willem staat namelijk symbool voor vernieuwing. Want omdat hij met zijn tijd mee gaat, leeft hij nu nog steeds.

Willem de mammoet stelt dat het gebruik van HoyHoy hem in de gelegenheid stelt om met zijn tijd mee te gaan. De maatschappij van tegenwoordig hecht namelijk veel waarde aan het kunnen maken van eigen keuzes, op ieder gewenst moment. Dus ook het overstappen naar een andere (auto) verzekering. Nu biedt HoyHoy een oplossing: alle verzekeraars en hun pakketten op één website overzichtelijk naast elkaar, zodat ze onafhankelijk vergeleken kunnen worden.

Mensen moeten soms ook uitgedaagd worden om uit die ‘comfort-zone’ te stappen van die verzekering waar ze al jaren bij zitten, maar die al lang niet meer de voordeligste is. Alleen al het idee van alle rompslomp om het omzetten van de verzekering schrikt mensen af. Maar zo tegen het einde van het jaar, waar straks weer een nieuwe zorgverzekering gekozen kan worden, is de timing perfect.

HoyHoy is dan ook van mening dat zij het afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker maakt, waarmee je een hoop geld bespaart, wat je weer aan andere leuke dingen kan besteden.

Bekijk het debuut van Willem de Mammoet hieronder:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *