Windows Project Glass

Published On 4 June, 2013 | By Tom |

Al tijden gaat het Google voor de wind. Ok, de smartphone oorlog hebben ze dan niet gewonnen maar op veel andere terreinen zijn – en blijven! – ze heer en meester. Google Glass krijgt steeds meer vorm en iedereen lijkt zich er langzaam van bewust te worden dat dat echt de toekomst gaat zijn. Daarnaast werd vandaag ook nog eens bekend dat ze bezig zijn met een ‘paswoordpil’ en een elektronische tatoeage (officiële naam Biostamp) om op een gemakkelijke manier overal in te loggen (bron: Het Laatste Nieuws). Zoals gezegd, ze mogen daar niet klagen!

Voor Microsoft is het noodzaak aan te haken en bij te blijven. Windows 8 krijgt veel kritiek maar ze durven nog steeds stevig vast te houden aan het nieuwe besturingssysteem. Op het gebied van augmented reality hebben ze nog heel wat slagen in te halen. Gelukkig zijn daar altijd nog de Microsoft bashers die op uitermate pakkende wijze duidelijk maken waar ze bij Microsoft te kort schieten. Alle pijnpunten liggen hier open en bloot op tafel. Toch nog maar even geen Windows Glass?

Windows Project Glass

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *