World of warcraft // Warlords of Draenor

Published On 12 November, 2013 | By Sam |

In The Burning Crusade kon je er al spelen. Het is het gebied waar de Orcs vandaan komen en het is alweer de vijfde uitbreiding. Ik heb het natuurlijk over World of Warcraft: Warlords of Draenor. Midden of eind 2014 wordt dit nieuwe spel in de Nederlandse winkels verwacht. Tot die tijd kunnen we alvast fantaseren over de nieuwe uitbreiding.

De nieuwe Warlords of Draenor heeft een andere insteek dan normaal. Waar we normaal vooruit gaan in de tijd, gaan we nu terug in de tijd, naar The Burning Crusade. In 7 zones kunnen er gespeeld worden in de geboorteplaats van de Orcs. Voor de trouwe speler dus een hoop bekend terrein.

Zoals we van World of Warcraft gewend zijn, beschikt ook deze uitbreiding weer over een aantal toffe nieuwtjes. Zo kun je als nieuwkomer of terugkerende speler je karakter een zetje in de rug geven en direct boosten naar level 90. Iedere Draenor speler krijgt een gratis level-boost voor één van zijn characters. Zo kan het battelen tegen je vrienden die misschien al flink wat levels voorlopen gewoon weer beginnen!

Daarnaast zijn er veel nieuwe karakters, zones, dungeons, raids, scenario’s en veel nieuw speelruimte. En het allerleukste, vind ik zelf, is dat je in één van de zones een Garrison kunt bouwen. Zelf bepalen in welke zone, eigen gemaakte gebouwen laten bouwen en je gewonnen prijzen tentoonstellen in de vorm van afgeslachte drakenkoppen. Hoe cool is dat!

Waar in de vorige uitbreiding Mists of Pandaria – The Siege of Orgrimmar de level-cap nog verhoogt werd naar 90, kunnen we nu spelen tot aan level 100! De oplettend speler zal zich misschien verbazen over de levelupgrade van 10 levels in plaats van 5 en heeft Blizz niet ooit aangegeven te stoppen na 100 levels? Nee hoor, maak je geen zorgen!, World of Warcraf Warlords of Draenor loopt fantastisch over in de volgende uitbreiding. Voorlopig kunnen we nog wel even doorspelen.

Bekijk de trailer

 

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *