Wrath of the Titans Trailer 2012

Published On 9 April, 2012 | By Ming |

Tien jaar na zijn heldhaftige overwinning op de monsterachtige Kraken, probeert halfgod Persues, zoon van Zeus en vader zijn tienjarige zoontje Helius een rustig leven te leiden als visser.

In de tussentijd is er een heftige strijd gaande tussen de goden en de Titanen. De goden zijn ernstig verzwakt door het gebrek aan toewijding van de mensen, zij verliezen daarom de macht over de gevangen Titanen en hun leider Kronos, vader van de broers Zeus, Hades en Poseidon.

Perseus kan zijn roeping niet ontlopen als Hades en Ares (zoon van Zeus) een deal sluiten met Kronos om Zeus gevangen te nemen.

De kracht van de Titanen is niet meer te houden en deze brengen de hel op aarde. Samen met de hulp van Andromeda, Argenor en Hephaestus probeert Perseus Zeus te reden uit de onderwereld, de Titans te verslaan en de mensheid te redden.

De voorganger van Wrath of the Titans; Clash of the Titans nog niet gezien? Deze is nu te koop op DVD en BluRay

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published.