WWDC 2012 kaartverkoop van start

Published On 25 April, 2012 | By Ming |

Apple heeft zojuist officieel de data bekend gemaakt voor de WWDC 2012. Als je nog niet weet wat het is, zegt de volledige naam je misschien wel wat; de World Wide Developer Conference 2012. Juist ja, een conferentie voor OS X en iOS-ontwikkelaars. De conferentie vindt plaats van 11 tot en met 15 juni in San Francisco. De kaartverkoop is vandaag gestart en kost per toegangsbewijs €1199.

Zoals voorgaande jaren zal de WWDC worden geopend met een keynote van Apple’s CEO. Helaas niet meer met Steve Jobs dit keer maar met Tim Cook die wat meer verteld over Mountain Lion. Wat er verder nog zal worden besproken weten we natuurlijk net zo goed als jullie, niks dus. De keynote zal starten om 18.00 Nederlandse tijd.

Terwijl de Keynote aandachtig wordt gevolgd door de Apple community wereldwijd is dit niet zozeer de reden voor ontwikkelaars om €1199 neer te leggen voor een toegangsbewijs. Zij gaan juist naar de WWDC voor de 1000 OSX en iOS-ontwikkelaars die tijdens de conferentie aanwezig zijn.

Meer informatie kan je vinden op de WWDC2012 website.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *