Zit je net lekker te poepen op Lowlands 2012…

Published On 21 August, 2012 | By Chris |

De voorpret voor Lowlands 2012 was groots. Hier op kantoor werd menig Lowlands artiest beluisterd en kwamen we steeds meer in de stemming. Toen er een paar dagen voor aanvang via Facebook ook nog eens een massaal watergevecht georganiseerd werd was de Lowlands fever compleet.

Binnen een mum van tijd ging het Lowlands watergevecht viral en uiteindelijk wist het evenement bijna 10.000 deelnemers op te trommelen. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen en de donderdag en vrijdag werd al gevuld door kleine schermutselingen op camping en festivalterrein onder verhitte Lowlandsgangers.

Het watergevecht zelf ontaarde in een redelijke chaos met (als je het mij vraagt) een opkomst die de 10.000 bij lange na niet haalde. Maar dat mocht de pret niet drukken. De waterballonnen vlogen door de lucht, de pistolen werden leeggeschoten en toen alle ammo op was kwamen een paar mensen op het briljante idee om vuilsiszakken water uit de nabijgelegen waterplas te halen en over de menigte uit te storten.

Het bleef nog lang onrustig en de spontane watergevechten in de badhuizen van de campings waren misschien nog wel het meest berucht. Zoals ze dan zeggen….: Gelukkig hebben we de beelden nog…

Massaal watergevecht op Lowlands

Zit je net lekker te poepen op Lowlands 2012…

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *