Zonder zicht een glimlach ervaren

Published On 4 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Het leven voor blinden en slechthorenden wordt langzaam maar zeker steeds gemakkelijker. Dit komt door nieuwe technologieën en, natuurlijk, de hulphond. Maar nu komt Listerine (een tandpasta merk) met een hele nieuwe technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat blinden de glimlach van anderen kunnen ervaren, zonder dat ze daar hun zicht bij nodig hebben.

Listerine blinde glimlach

In een drie en half minuut durend spotje wordt getoond hoe de nieuwe technologie werkt. Het is als het ware een app op een smartphone die glimlachen detecteert. Een aantal blinden vertelt over het gemis van het kunnen ervaren van een glimlach, en hoe ze zonder zicht proberen na te gaan hoe iemand zich voelt. Een glimlach vertelt ten slotte heel veel over hoe een mens zich voelt.

 

Kijk, geniet en bewonder:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *